Macromex promoveaza gama premium Food & Glory la Bucharest Food Expo 2023

Macromex promoveaza gama premium Food & Glory la Bucharest Food Expo 2023


Macromex, lider in industria de produse alimentare din Romania pe segmentul de produse congelate si refrigerate, aduce la Bucharest Food Expo noua gama de produse fine dining Food & Glory.

​Potrivit reprezentantilor companiei, gama Food & Glory isi propune sa revolutioneze mancatul acasa aducand experienta de restaurant premium in casele consumatorilor, fara efort, facilitand o noua experienta culinara.

 

Noua categorie de produse din portofoliul Food & Glory este formata din: pulled pork, pulled beef, friptura de vita si coaste de porc cu sos bbq. Dupa ce este portionata, condimentata si marinata, carnea este gatita lent, ore indelungate, la temperaturi scazute, printr-o tehnologie speciala, obtinand astfel o friptura suculenta si frageda, din carne de porc si vita.

 

Macromex este liderul industriei de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate si refrigerate, cu un portofoliu extins de branduri precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris si branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars, Haagen Dasz. Compania furnizeaza solutii pentru fiecare tip de business prin consiliere, portofoliul de produse si tehnologie.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!   



Poti fi interesat si de