Macelaria "La Turcu". Succes pe linie cu produse proaspete
Miercuri, 28 Februarie 2018
Miercuri, 28 Februarie 2018
Sunt doua macelarii "La Turcu" in Bucuresti. Una, in Piata Resita, alta, in Popesti Leordeni. Cel putin in cea din Piata Resita e mai mereu coada, pentru ca oamenii s-au invatat cu produsele mereu proaspete care se comercializeaza aici.
"Am zis sa ne facem un preparat al nostru, sa nu mai cumparam din alta parte. Asa am deschis in Popesti Leordeni. Am inchiriat un spatiu si pentru carmangerie, apoi am f?cut si un mic magazin", poveste?te Mihaela Sivisan, sufletul afacerii. Si nu se opreste aici, ci vrea sa isi extinda afacerea.
Ce greutati a intampinat si care sunt planurile sale de viitor le puteti afla din reportajul publicat in noul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...