Macelaria "La Turcu". Succes pe linie cu produse proaspete

Macelaria "La Turcu". Succes pe linie cu produse proaspete


Si-a deschis macelarie dintr-o intamplare. A fost pur si simplu fortata de imprejurari, iar astazi, dupa 10 ani, Mihaela Sivisan, o tanara antreprenoare din Bucuresti, poate spune ca stie bine ce inseamna afacerea cu carne si produse din carne.

Sunt doua macelarii "La Turcu" in Bucuresti. Una, in Piata Resita, alta, in Popesti Leordeni. Cel putin in cea din Piata Resita e mai mereu coada, pentru ca oamenii s-au invatat cu produsele mereu proaspete care se comercializeaza aici.

"Am zis sa ne facem un preparat al nostru, sa nu mai cumparam din alta parte. Asa am deschis in Popesti Leordeni. Am inchiriat un spatiu si pentru carmangerie, apoi am f?cut si un mic magazin", poveste?te Mihaela Sivisan, sufletul afacerii. Si nu se opreste aici, ci vrea sa isi extinda afacerea.

Ce greutati a intampinat si care sunt planurile sale de viitor le puteti afla din reportajul publicat in noul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de