METRO sarbatoreste antreprenorii locali prin evenimentul „Ziua Afacerii Tale”

METRO sarbatoreste antreprenorii locali prin evenimentul „Ziua Afacerii Tale”


METRO sarbatoreste antreprenoriatul cu ocazia evenimentului „Ziua Afacerii Tale”, ajuns anul acesta la a 8-a editie. Cu acest prilej, METRO aduce in prim plan 100 de antreprenori LaDoiPasi care, de la inceputul anului, au mers mai departe in dezvoltarea afacerii si au deschis un nou magazin LaDoiPasi.

Din 2016 a devenit o traditie pentru METRO ca, la inceput de octombrie, sa marcheze si sa evidentieze importanta si contributia vitala a antreprenorilor si a afacerilor pe care le detin in peisajul economic romanesc. METRO sprijina si contribuie de 11 ani la dezvoltarea celei mai mari comunitati de antreprenori independenti din tara prin crearea si consolidarea francizei LaDoiPasi, care numara astazi peste 2100 de magazine.

 

“Odata cu dezvoltarea francizei LaDoiPasi, ne-am asumat misiunea de a sustine antreprenorii locali sa porneasca si sa extinda afaceri in comunitatile in care traiesc, prin deschiderea unor magazine moderne, de proximitate, care sa le ofere clientilor acces facil la produsele necesare si la servicii integrate. Ziua Afacerii Tale nu este doar o recunoastere a antreprenorilor si a afacerilor independente, ci si o sarbatoare a curajului, perseverentei si pasiunii lor. Fiecare persoana care alege sa comande de la restaurantul sau preferat, sa cumpere de la magazinul din colt sau sa se bucure de o excursie in tara contribuie in mod direct la succesul acestor antreprenori. Pentru noi acest aspect este deosebit de important, evident chiar din sloganul METRO: Succesul tau este afacerea noastra”, a afirmat Adrian Ariciu, CEO METRO Romania.

 

Echipa METRO sarbatoreste aceasta zi alaturi de clienti, fie prin achizitii de produse din magazinele de proximitate sau o masa servita la restaurantele din apropiere, fie prin lucrul direct de la locatia clientului. Acest exemplu de implicare activa porneste chair de la conducerea METRO: fiecare membru din Consiliul de Administratie al companiei se afla cu ocazia evenimentului in teren, gatind alaturi de clienti precum Coclinta Brasserie sau Gargantua, ori pregatind, alaturi de furnizori, momente surpriza pentru clientii finali la locatii precum Cafeneaua Veche 9. Pe langa sustinerea antreprenorilor independenti, suntem alaturi si de jucatori importanti ai segmentelui de ospitalitate precum JW Marriott Bucuresti.

 

Si cum preocuparea pentru o alimentatie sanatoasa este din ce in ce mai pregnanta, de Ziua Afaceii Tale, METRO Romania si LifeBox si-au dat intalnire la radio pentru a vorbi despre curajul de a porni o afacere care poate schimba in bine obiceiuri alimentare, dar si despre importanta de a avea un partener de incredere in acest demers.

 

De asemenea, de ”Ziua Afacerii Tale”, METRO sarbatoreste alaturi de toti partenerii din franciza LaDoiPasi cu o campanie dedicata consumatorilor finali care trec pragul acestor magazine. In cadrul acesteia, clientii magazinelor LaDoiPasi beneficiaza de o serie de oferte speciale disponibile pe parcursul lunii octombrie, exclusiv in aplicatia LaDoiPasi.

 

Alaturi de METRO, asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, este si Pavel Bartos, care sustine comunicatea LaDoiPasi participand activ la intampinarea clientilor LaDoiPasi Dual Flanders din Olteni, Ilfov.

 

La nivel intern, METRO a pregatit concursuri la care pot lua parte toti angajatii, demonstrand activ modul in care sustin si sunt alaturi de clienti si antreprenori in aceasta zi speciala.

 

Ca in fiecare an de „Ziua Afacerii Tale”, prin campania pe care o desfasoara in a doua zi de marti a lunii octombrie, METRO Romania incurajeaza consumatorii sa cumpere de la magazinele din vecinatate, sa viziteze si sa comande de la restaurantele favorite sau sa se relaxeze in unitatile de cazare din tara.

Si in 2023, evenimentul se desfasoara sub motto-ul inspirational: „Afacerile independente nu exista fara tine!”, prin care METRO Romania isi reafirma sprijinul pentru antreprenorii locali, pe care ii considera motorul unei economii sanatoase.

 

Despre LaDoiPasi
Lantul de magazine LaDoiPasi a fost creat prin reunirea mai multor proprietari independenti sub un singur brand. Conceptul LaDoiPasi a fost lansat pe piata locala in 2012 si dezvoltat in regim de franciza de METRO Romania, pentru a sustine antreprenorii locali sa isi dezvolte afaceri in comunitatile in care traiesc. In magazinele LaDoiPasi, consumatorii gasesc o gama larga de produse de baza, avand la dispozitie o selectie generoasa de produse proaspete, de la lactate si branzeturi, la legume si fructe, la carne proaspata si preparate din carne. Lantul s-a extins accelerat, inca de la lansarea pe piata. In prezent, reteaua numara peste 2.100 de magazine raspandite uniform, pe intreg teritoriul Romaniei. Atingerea bornei de 2000 de magazine LaDoiPasi a fost sarbatorita in luna iunie alaturi de antreprenorii din comunitatea LaDoiPasi, in cadrul evenimentului Conferinta Nationala de Retail LaDoiPasi 2000 care a reunit peste 3000 de participanti sub motto-ul ”Viitorul este LaDoiPasi”.

 

Despre METRO
METRO este o companie internationala de top cu sortimente alimentare si nealimentare, specializata in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si cateringului (HoReCa), precum si ale comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienti care pot alege daca sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa-si ridice achizitiile de la magazin sau sa le livreze. De asemenea, METRO sprijina competitivitatea antreprenorilor si a intreprinderilor independente cu solutii digitale si, prin urmare, contribuie la diversitatea culturala in comert si industria ospitalitatii. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO. METRO a fost listata in Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania opereaza in peste 30 de tari si are peste 95.000 de angajati in intreaga lume. In anul financiar 2020/21, METRO a generat vanzari de 24,8 miliarde EUR. Pentru mai multe informatii, vizitati www.metroag.de.



Poti fi interesat si de