Lidl deschide doua magazine, pe 31 mai

Lidl deschide doua magazine, pe 31 mai


Retailerul german Lidl deschide doua magazine la Galati si Orastie, pe 31 mai, iar reteaua nationala ajunge astfel la 224 de unitati.

Noile magazine se deschid in Galati, pe Str. Otelarilor, Nr. 13, si in Orastie, pe Str. Eroilor, Nr. 19. Odata cu deschiderea fiecarei unitati, se vor crea cate 20 de noi locuri de munca.

 

Cele 2 magazine Lidl sunt construite la standarde ridicate de sustenabilitate. Astfel, alaturi de sediul central Lidl Romania, recent inaugurat, si de magazinele cu acoperis verde din capitala si din Constanta, procesul de executie al unitatilor se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.

 

Fiecare dintre cele doua magazine va avea o suprafata de aproximativ 1.300 mp. Totodata, fiecare unitate dispune de locuri de parcare: peste 120 in Galati si peste 60 in Orastie. Mai mult, vor exista locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati si pentru familii cu copii.

 

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

 

Inaugurarea magazinelor din Galati si Orastie continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.Poti fi interesat si de