La Safir acasa, puii sunt crescuti cu grija si responsabilitate

La Safir acasa, puii sunt crescuti cu grija si responsabilitate


La noi in Romania, ospitalitatea si pofta de viata se transmit din generatie in generatie si se regasesc cu indestulare in curtea fiecaruia. Insa daca ajungi in inima Moldovei, la Safir acasa, vei descoperi o familie de oameni plini de viata care pastreaza, de peste 27 ani, traditia gustului adevarat de pui, si o transmite, cu grija si responsabilitate, din tata in fiu.

Crescuti în ograda Safir, la adapost din paie, din prima zi de viata si pana se fac zdraveni, in lumina naturala a soarelui, puii sunt hraniti cu cereale si furaje sanatoase, obtinute din surse proprii, atent controlate, fara hormoni sau alti stimulatori de crestere.

 

Puii beneficiaza de spatiu din belsug cat sa zburde in voie de dimineata pana seara, sunt atent supravegheati de fermieri, medici veterinari si responsabili de calitate, care se asigura in permanenta de bunastarea lor si respectarea standardelor si a normelor europene de calitate.

 

Faceti cunostinta cu familia de pui Safir!

 

Deliciosul de Vaslui – puiul sociabil cu gust adevarat de pui

Zdravan Moldovenesc – singurul pui din Romania cu crestere lenta, certificat Better Level

Fomica? – mezinul familiei, cel mai curajos si atent pui la toate obiceiurile romanilor si la poftele tinerilor de zi cu zi, care a luat gustul adevarat de pui si l-a asezat cu incredere in cele mai dorite preparate si semipreparate din carne pura si ingrediente naturale.

 

Afla mai multe despre familia Safir: www.safir.ro

 

 

 Poti fi interesat si de