Kralex anunta construirea unei noi fabrici

Kralex anunta construirea unei noi fabrici


In ultimul an, Kralex a investit foarte mult in tehnologia de analiza a datelor statistice.

“Analizam trendurile pietei si incercam sa le depistam inainte de lansarea lor si sa intervenim ca un consultant la clientii nostri cu sfaturi utile si mai putin cu vanzarea direct, cum era in trecut. S-a investit foarte mult in know-how si in imbunatatirea cunostintelor tehnologiei romanesti. Pentru companie, 2018 a fost mai bun decat 2017, suntem pe trendul de crestere, a vanzarilor cu aproximativ 15% si o crestere in adaos tot cu 15%. Pentru 2019, incepem constructia unei noi fabrici, in Bucuresti, la iesirea spre Constanta. Investitia totala va fi de aproximativ 4 milioane de euro, in doua etape. Momentan, testam liniile de productie in Germania. Vom produce ingrediente pentru industria carnii, de la mixuri functionale pana la mixuri de gust. Am avut un spatiu inchiriat pentru fabrica pana acum, ne vom reloca”, ne-a declarat Aleksandar Kostov, managerul Kralex.

 

Problema cea mai mare cu care se confrunta si cei de la Kralex o reprezinta scaderea personalului disponibil pentru angajare. “Solutia este sa aderam catre sisteme noi, modern, care necesita mai putini oameni dar mai competenti. Daca ai angajati mai competenti, ii si platesti pe masura, fiind mai rentabili si asigurand calitate ridicata. Vorbim despre produse de nisa, care confera si mai mare adaos, care asigura si salarii mai mari”, a mai spus Kostov.

Mai multe stiri din tehnologie, procesare si abatorizare puteti citi si in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de