Kaufland tripleaza numarul vitrinelor cu peste proaspat

Kaufland tripleaza numarul vitrinelor cu peste proaspat


Kaufland Romania demareaza un amplu proces de extindere a vitrinelor de peste proaspat si fructe de mare in cadrul retelei nationale de magazine, ce include si dezvoltarea sortimentelor, care vor ajunge pana la 50 de articole per raion.

Astfel, compania isi va tripla numarul de vitrine specializate in produse de pescarie, ajungand pana la sfarsitul anului financiar 2018 la 46 de magazine dotate cu acest tip de spatii cu sortiment imbogatit. 

 

Noile raioane se incadreaza in trei formate. Cele mai mari vor fi individuale si vor oferi un total de 50 de articole, din care 15 specialitati. Celelalte vor avea o marime medie sau mica, vor fi incadrate in vitrina cu servire asistata si vor cuprinde intre 45 si 25 de articole, din care 10, respectiv 5 tipuri de specialitati.

 

Pe langa gama premium, clientii vor putea gasi si alte sortimente obisnuite de peste proaspat, de provenienta locala sau internationala, fie intreg, fie transat file sau rondele, fructe de mare, dar si icre, salate de peste, peste afumat sau marinat.

 

De asemenea, angajatii de la raioanele de peste proaspat vor sta la dispozitia clientilor cu sfaturi si informatii de specialitate cu privire la produsele disponibile.

 

Primele magazine Kaufland care beneficiaza de noile raioane cu sortiment extins de peste proaspat sunt cele modernizate din Iasi, iar in Bucuresti in hypermarketul ce va fi deschis in cartierul Odai, sambata, 17 februarie.

 

Cele 34 de magazine Kaufland Romania in care vor fi amenajate noi raioane cu sortiment extins de peste proaspat si fructe de mare de-a lungul acestui an se afla in orase precum: Suceava, Resita, Brasov, Focsani, Buzau, Bragadiru (jud. Ilfov), Buftea (jud. Ilfov), Constanta, Bucuresti (cartierele Militari, Energeticienilor si in alte urmatoare noi magazine), Craiova, Slatina, Pitesti, Baia Mare, Gherla, Vatra Dornei, Bistrita, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Campina, Targoviste, Arad etc.

 

Kaufland, parte a grupului german Schwarz, este unul dintre cei mai mari operatori din retailul alimentar european, cu peste 1.200 de magazine in sapte tari (Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania). In Romania, retailerul detine o retea de 118 magazine. In 2016 Kaufland a raportat o cifra de afaceri de 9,69 de miliarde de lei, marcand astfel o rata de crestere de 5,6%.Poti fi interesat si de