Kaufland continua expansiunea si a deschis cel de-al 118-lea magazin

Kaufland continua expansiunea si a deschis cel de-al 118-lea magazin


Kaufland Romania a deschis, in ultima zi a lunii ianuarie, un nou magazin in Buzau, acesta fiind cel de-al doilea din oras. Astfel, la nivel national, Kaufland ajunge la o retea de 118 hipermarket-uri in Romania.

Prin deschiderea acestui nou magazin, compania creeaza peste 100 de noi locuri de munca in Buzau si sprijina astfel dezvoltarea comunitatii locale, consolidandu-si pozitia in topul celor mai mari angajatori din tara.

Noul hipermarket este situat pe Bulevardul Unirii, nr. 1, iar programul de lucru este de la 7.30 la 22.00 de luni pana sambata, iar duminica de la ora 8:00 la 20:00.

Suprafata de vanzare este de 2.380 metri patrati, iar suprafata totala masoara 4.600 de metri patrati. Parcarea ofera 203 de locuri pentru masini si este prevazuta si cu rasteluri pentru biciclete.

Printre raioanele disponibile se numara cele de legume – fructe, de produse proaspete cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie.

De asemenea, pentru cei care vor sa ia masa rapid, Kaufland pune la dispozitia clientilor si un punct Grill.

Magazinul din Buzau beneficiaza de cel mai nou si modern design, implementat recent de Kaufland Romania in cadrul procesului national de modernizare a retelei, pentru a oferi clientilor o experienta de cumparaturi simplificata, mai rapida si mai placuta. In plus, noua amenajare integreaza si solutii care faciliteaza navigarea clientilor prin magazin, cum ar fi scurtaturile create printre raioane si pictogramele ce semnalizeaza diferitele categorii de alimente de la raft.  

Mai mult, fiindca protectia mediului inconjurator este un aspect esential pentru Kaufland, si acest hipermarket functioneaza folosind tehnologii verzi, avand integrata o instalatie de incalzire ecologica - un sistem complex modern care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu.

„Design-ul spatiului influenteaza mult calitatea timpului petrecut la cumparaturi, asadar, de astazi intampinam buzoienii cu un nou magazin colorat, modern si luminos. In acest an, compania Kaufland aniverseaza 50 de ani fresh in Europa si ne bucuram ca astazi reusim sa oferim clientilor o experienta de cumparaturi completa”, a declarat Valer Hancas, Director Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania.

Kaufland acorda o atentie deosebita prospetimii, livrand zilnic legume, fructe, lactate, carne, mezeluri etc., printr-un traseu scurt de aprovizionare, multumita colaborarilor cu producatorii locali. De asemenea, compania este printre putinele din tara cu un sortiment cu peste 50% produse din Romania, parteneriatele cu producatorii locali fiind o prioritate in politica de achizitii a grupului.Poti fi interesat si de