Kaufland Romania lanseaza primul pop-up restaurant gourmet

Kaufland Romania lanseaza primul pop-up restaurant gourmet


Kaufland Romania lanseaza primul sau pop-up restaurant, care asigura o experienta culinara gourmet, cu preparate exclusiviste create de chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un pret accesibil pentru toti, anunta marti retailerul.

Potrivit comunicatului, restaurantul se afla in Bucuresti, la Si Lounge (zona Pipera, str. George Constantinescu, nr. 2-4) si va functiona timp de doua luni, din 26 martie 2018 si pana pe 20 mai 2018.

 

'Prin acest proiect, depasim limitele magazinului si propunem un nou spatiu in care aducem experienta gourmet, exclusivista, pe mesele tuturor. Vorbim tot mai des despre noul Kaufland, care a devenit mai mult decat un loc de cumparaturi: este un fenomen care construieste in afara tiparelor, care invita la reinventare, care conecteaza si vine in intampinarea unor nevoi tot mai noi si sofisticate ale cumparatorilor. Ne continuam misiunea de a oferi noi experiente si de a propune concepte culinare inedite, introduse in premiera pe piata de retail. Restaurantul pop-up este despre mancare buna, inspiratie si momente fresh. Pentru a face totul si mai inedit, vom merge cu conceptul pop-up restaurant din loc in loc, din oras in oras, reinventandu-ne permanent', a declarat Valer Hancas, director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.

 

In cadrul restaurantului, clientii vor achita doar ingredientele, putand opta pentru supe, aperitive precum sote de ciuperci cu ierburi, salata de caracatita Provencale, tartar de somon cu avocado etc. La desert vor fi oferite prajituri precum Tiramisu, Creme Brulee sau tarta cu piersici. Toate preparatele sunt pregatite exclusiv cu produse din magazinele Kaufland, iar accesul in restaurant se face numai pe baza de rezervare.

 

Kaufland detine peste 1.250 de magazine in 7 tari si o retea de 119 magazine in Romania. In 2017, Kaufland Romania a primit pentru a doua oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret de pe piata locala.Poti fi interesat si de