Kaufland, desemnat retailerul cu cel mai bun raport pret-calitate

Kaufland, desemnat retailerul cu cel mai bun raport pret-calitate


In 2019, romanii considera ca lantul de magazine cu cel mai bun raport pret-calitate este Kaufland.

In urma celui mai recent studiu desfasurat în randul consumatorilor romani, in anul 2019, pentru desemnarea lantului de magazine cu cel mai bun raport pret-calitate din Romania, Kaufland Romania a obtinut locul intai.

 

Certificarea Best Buy Award a fost acordata magazinelor Kaufland pentru perioada 2019-2020, pe baza voturilor exprimate direct de catre consumatorii romani.

 

In aceasta categorie, Kaufland Romania a concurat cu alte companii din piata de retail si a fost desemnat de cel mai mare numar de votanti drept retailerul care le pune la dispozitie romanilor produse de calitate la cel mai bun pret de pe piata.

 

Certificatul reprezinta o garantie la nivelul pietei, fiind oferit de catre compania independenta ICERTIAS, a carei misiune este sa descopere cele mai bune oferte de pe piata si sa îndrume consumatorii catre ele.

 

Acesta este al treilea an consecutiv cand consumatorii romani aleg magazinele Kaufland pentru cel mai bun raport pret-calitate de pe piata. 

 

Cercetarea s-a bazat numai pe voturile consumatorilor romani. Ei au ales, tinand cont de propriile opinii, experiente personale si perceptii, lantul de retail care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

 

„Aceasta certificare ne onoreaza cu atat mai mult cu cat nu este prima. Cea pentru 2019/2020 demonstreaza ca am performat pe masura votului de incredere acordat de clienti anterior. Tocmai pentru a mentine gradul lor ridicat de satisfactie, vom continua sa investim în îmbunatatirea experientei de cumparaturi”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.

 

Studiul a fost realizat in ianuarie 2019 de compania elvetiana independenta ICERTIAS, in conformitate cu metodologii recunoscute international. Esantionul reprezentativ a constat în 1.200 respondenti utilizatori de internet, cu varste de peste 15 ani. Cercetarea a fost efectuata prin intermediul chestionarelor online.

 

Programul de certificare Best Buy Award este unul periodic, care ia pulsul consumatorilor in ceea ce priveste numeroase categorii de produse si servicii. Astfel, sunt selectate acelea care reusesc sa puna la dispozitie cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

 Poti fi interesat si de