Karpaten Premium Angus lanseaza pachetul Gourmet Pack

Karpaten Premium Angus lanseaza pachetul Gourmet Pack


Pentru cei pasionati de specialitati culinare, ale caror gusturi rafinate ii poarta mereu intr-o calatorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe masura, Karpaten Premium Angus lanseaza pachetul Gourmet Pack.

„Denumirea acestui pachet tradeaza deja asadar caracteristicile de baza ale acestuia - pe de-o parte procesul controlat in care sunt obtinute si care ofera trasabilitate completa pieselor de carne Premium Angus iar pe de alta parte, destinatia sa. Carnea de vita Premium Angus din Transilvania este produsa din bovine cu o genetica de top, crescute in mod 100% natural, in sistem extensiv, pe pasunile romanesti. Animalele sunt crescute conform normelor de protectie a mediului si ale animalelor, cu o pasiune pentru agricultura si zootehnie, care vine din traditie si expertiza elvetiana”, transmit reprezentantii Karpaten Meat.

 

Mai mic decat celelalte pachete din magazinul online www.premiumangus.ro (de 3 kg) dar foarte special, Gourmet Pack atrage atentia prin piesele incluse, maturate in sistem dry-age timp de 21 de zile si ambalate individual in pachete vidate. Cei ce il vor achizitiona se vor bucura de 1.250 gr de antricot cu os, 1.250 gr de chiulota si 500 gr burger (4 bucati).

 

„Orice apropiat al gastronomiei si al preparatelor din carne de vita cunoaste deja steakurile sau burgerii savurosi din carne de vita Angus. Nu doar atat dar acestia ar profita de fiecare ocazie le sa guste din nou. Dorinta aceasta pentru cele mai ravnite piese de carne de vita Angus a stat la baza crearii noului pachet care poate fi comandat simplu si rapid din magazinul online. De fiecare data acesta ajunge in conditii perfecte la adresa de livrare datorita cutiilor frigorifice speciale in care e transportat si vine la pachet cu instructiuni de utilizare, astfel incat gatirea pieselor incluse sa fie o experienta placuta iar gustul acestora, pe masura asteptarilor. Gourmet nu se gaseste doar la restaurant! O carne de calitate va fi la fel de bine gatita si acasa, ca de un maestru bucatar!”, se mai arata in comunicatul de presa al companiei.

 

In momentul de fata, platforma cuprinde 3 pachete cu compozitii diferite, create in functie de destinatia de gatire sugerata. Celebrele steak-uri pot fi obtinute si din piesele incluse in Premium Pack (5 kg), cei ce prefera un stil traditional de gatire se pot bucura de Family Pack (5 kg) iar de acum gratarele pot fi pregatite si din Gourmet Pack (3 kg). 

 

 Poti fi interesat si de