Karpaten Premium Angus a lansat pachetul de grill

Karpaten Premium Angus a lansat pachetul de grill


Vara, fiecare isi regaseste superputerile, pasiunile, gusturile si activitatile preferate. Ei bine, pentru cei ce dupa-amiezile relaxante cu prietenii inseamna un gratar gustos, gatit exact cum trebuie, la inceputul acestei saptamani, Karpaten Premium Angus a lansat GRILL PACK.

„Daca ai grill-ul in sange, acest pachet este pentru tine! GRILL PACK contine piese de carne Premium Angus, numai bune pentru gratar. Cunoscut si recunoscut mondial, burgerul de Angus este placerea oricarui gurmand care apreciaza carnea de vita. 4 bucati de burger din carne Premium Angus se gasesc in pachet, gata pregatiti pentru o masa rapida si aromata”, au anuntat reprezentantii companiei.

 

Celelalte 2 componente ale pachetului – greabanul (1,25 kg) si baveta (1,25 kg) sunt doua piese cu un gust intens, bine marmorate si fragede care pot fi marinate pentru grill sau pregatite ca fripturi si preparate in tigaie.

 

Piesele sunt maturate in sistem dry-age, timp de 21 de zile si ambalate individual in pachete vidate.

 

Greutatile pentru fiecare piesa in parte sunt aproximative si pot varia cu +/- 5% dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate in cutii de carton iar temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurata de cutii frigorifice returnabile.

 

Carnea Premium Angus poate fi achizitionata din magazinul online, doar sub forma pachetelor predefinite disponibile la adresa https://premiumangus.ro/shop/. In momentul de fata platforma cuprinde 3 pachete cu compozitii diferite, create in functie de destinatia de gatire sugerata.

 

Celebrele steak-uri pot fi obtinute din piesele incluse in Premium Pack, cei ce prefera un stil traditional de gatire, cu preparate la cuptor sau realizate prin fierbere, se pot bucura de Family Pack iar de acum gratarele pot avea gust premium, de Grill Pack.

 

Fiind produsa in Romania, ne dorim ca toti consumatorii sa aiba posibilitatea de a comanda simplu si rapid o carne de vita de calitate superioara, care pana acum putea fi adusa doar din import.

 

Carnea de vita Premium Angus din Transilvania este produsa din bovine cu o genetica de top, crescute in mod natural, in sistem extensiv, pe pasunile romanesti. Animalele sunt crescute conform normelor de protectie a mediului si ale animalelor, cu o pasiune pentru agricultura si zootehnie, care vine din traditie si expertiza elvetiana.Poti fi interesat si de