Karpaten Meat lanseaza un nou program de achizitii de la fermierii parteneri

Karpaten Meat lanseaza un nou program de achizitii de la fermierii parteneri


Karpaten Meat raspunde necesitatilor fermierilor parteneri care cauta variante rentabile pentru inlocuirea reformelor din ferma, lansand o noua forma de program destinat rascumpararii de reforme.

„De-a lungul activitatii noastre am dezvoltat diverse cai de sustinere a fermierilor care cauta un mediu de dezvoltare fiabil, cu produse de calitate si astfel se indreapta spre serviciile noastre. Pe langa deja cunoscutul program de achizitie a viteilor, pe care ne-am specializat si care si-a dovedit eficienta, anul acesta includem in programul nostru de parteneriat posibilitatea de achizitie a bovinelor care au ajuns la costuri prea mari de intretinere”, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul companiei.

 

Incepand cu luna februarie, ferma Karpaten Meat este pregatita pentru asimilarea bovinelor reforme ce nu mai pot fi pastrate din cauza randamentului scazut. In acest sens, estimarea valorii tranzactionale va fi stabilita in teren de catre reprezentatii companiei, urmand ca apoi sa se stabileasca detaliile logistice.

 

Pentru detalii despre aceasta noua oportunitate, reprezentantii Karpaten Meat pot fi contactati la adresa de e-mail: info@karpaten-meat.com. 

 

 

 

 

 Poti fi interesat si de