Karpaten Meat deschide un nou centru de carantina

Karpaten Meat deschide un nou centru de carantina


Un nou grajd pentru carantina a fost finalizat in ferma Karpaten Meat Group. Acesta este destinat produsilor achizitionati pe baza contractelor de parteneriat.

Un bun management include toate actiunile si dotarile necesare unei bune desfasurari a activitatii. Dintre toate acestea, cel mai important factor in orice ferma este buna crestere a animalelor si mentinerea sanatatii acestora. In acest caz, toate bovinele relocate in ferma trebuie sa treaca printr-un proces de carantina. Acesta presupune un control veterinar specializat, complet si in cazul in care este necesar, tratament adecvat fiecarui animal in parte. Doar dupa o perioada de 30 zile in care bovinele s-au adaptat noului mediu si starea lor de sanatate este normala, pot fi asimilate in efectivele interne.

 

Pe intreg parcursul activitatii, Karpaten Meat Group a oferit consiliere celor ce si-au dorit infiintarea unei ferme cu bovine Angus si suport tehnic/ logistic pe parcursul extinderii acestora. Cel mai important, insa, a oferit fermierilor garantare contractuala de asigurare a unei piete de desfacere pentru produsi.

 

„ Acest proiect a scazut riscurile de investitie ale partenerilor si le-a generat o amortizare a costurilor, efect pe care il asteptam si pe viitor, prin continuarea achizitiilor de vitei, conform criteriilor contractuale. Alatura-te celei mai mari retele de Angus si devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvolta impreuna cu Karpaten Meat. Contacteaza-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numarul 0269/ 232 977ˮ, anunta reprezentantii Karpaten Meat pe site-ul companiei.

 Poti fi interesat si de