Karpaten Meat, participare de succes la AGRA Plovdiv

Karpaten Meat, participare de succes la AGRA Plovdiv


Romania a fost reprezentata la Targul International de Agricultura AGRA printr-un stand al Karpaten Meat Group.

Reprezentantii companiei au avut ocazia ca, pe toata durata targului, sa poarte discutii cu potentiali clienti, procesatori, patroni de restaurante sau reprezentanti din retail, se arata pe site-ul Karpaten Meat. Au fost stabilite inclusiv vizite la ferma din Marpod, judetul Sibiu.

 

Un moment special organizat de echipa Karpaten Meat a fost evenimentul de prezentare si degustare a carnii Angus din fermele sibiene. Vizitatori s-au asezat la masa pentru a afla despre calitatile acestei rase de carne si implicit a produsului de top rezultat din sistemul KMG complet care acopera toate etapele de productie.

“In urma acestui moment, feedbackul pozitiv primit a fost foarte bucurator. Am primit chiar un mesaj in zilele urmatoare targului de la un mare pasionat al carnii de vita ce a testat produsele prezente la targ, achizitionand mostre de la diferi’i producatori. Dupa gatirea a catorva piese in comparatie, piesa de Angus de la standul KMG l-a impresionat in asa masura, incat ne-a incurajat sa extindem piata de comercializare si spre zona balcanica”, se mai arata pe site-ul companiei.

 

AGRA este unul dintre cele mai mari targuri dedicate afacerilor din domeniul agricol, din Europa de sud-est, un eveniment care reuneste cei mai importanti si de succes reprezentati agricoli ai Europei. Printre standurile prezente, vizitatorii au intalnit firme din Italia, Grecia, Polonia sau Romania.Poti fi interesat si de