Jean Richard De Latour, noul CEO al Carrefour Romania

Jean Richard De Latour, noul CEO al Carrefour Romania


Anterior acestei pozitii, De Latour a fost Director Operational Hipermarket Bassin Grand Nord in Franta.

Jean Richard de Latour si-a inceput cariera in cadrul Grupului Carrefour in 2013, ca Director Studii, Inovatie si Afaceri Publice, urmand ca in 2014 sa fie numit Director de Cabinet al Presedintelui Director General al Grupului Carrefour, pozitie pe care a ocupat-o timp de doi ani. Anterior, a lucrat timp de 5 ani in cadrul Ministerului de Economie si Finante din Franta.

 

In 2016, si-a extins expertiza si s-a alaturat zonei operationale, coordonand reteaua de hipermarketuri din Paris. Un an mai tarziu a fost numit Director Operational Hipermarket Bassin Grand Nord, Franta, o regiune care reuneste 53 de hipermarketuri.

 

Jean Richard de Latour este absolvent al Scolii Nationale de Administratie si titular al unui Master in Afaceri Publice al Sciences Po.

 

“Este o onoare si o provocare pentru mine sa conduc operatiunile Carrefour in Romania, una dintre cele mai importante tari din Grupul Carrefour”, a declarat Jean Richard de Latour.

 

Carrefour anunta oficial si componenta echipei sale manageriale. Astfel, cei sase membri ai boardului executiv vor coordona urmatoarele arii:

  • Catalin Samara: Marketing, Digitalizare, E-commerce si IT, Servicii client si Procese omnichannel;
  • Luminita Iacob: Achizitii si Supply Chain;
  • Anca Damour: Corporate Affairs, Real Estate, Legal, CSR si Comunicare externa;
  • Tareck Ouaibi: Operational;
  • Jean-Paul Denis: Financiar;
  • Ana Krasovschi: Resurse Umane;Poti fi interesat si de