Investitii de 17 milioane de euro in Parcul Industrial Ciorani 

Investitii de 17 milioane de euro in Parcul Industrial Ciorani 


Sapte companii private au semnat contractul de cesiune cu Consiliul Judetean Prahova pentru aproape jumatate din suprafata Parcului Industrial Ciorani, unde se vor realiza investitii de 17 milioane de euro.

Primii investitori vor ocupa 20 de hectare de teren, iar domeniul de activitate principal este legat de sectorul zootehnic, in special de cresterea porcinelor.


„Parcul Industrial Ciorani ( component al Parcului Industrial Ploiesti) se afla in imediata apropiere a DN1D, Ploiesti – Urziceni, avand acces direct la sistemul national de cai ferate, prin Gara Ciorani; astfel, este o locatie oportuna pentru unitatile de productie care folosesc calea ferata pentru transportul materiei prime sau a produselor finite. 
Dupa viabilizarea terenului, in baza contractului incheiat cu antreprenorii respectivi, acestia vor fi sprijiniti cu racordarea la reteaua de iluminat stradal, reteaua de apa potabila, reteaua de canalizare menajera si pluviala; reteaua de gaze naturale; reteaua de energie electrica.
Suprafata totala a parcului este de 45 de hectare, iar prin investitia realizata cu cele 7 firme s-a ocupat o suprafata de 20 de hectare”, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Prahova.Prin acest obiectiv de investitie se infiinteaza cateva zeci de locuri de munca, intr-o prima faza, urmand ca pe parcurs sa fie facute noi angajari.Poti fi interesat si de