In 2019, MTS mizeaza pe investitiile in echipamente

In 2019, MTS mizeaza pe investitiile in echipamente


Reprezentantii Meat Technic Service spun ca se asteapta in urmatoarea perioada la o crestere a investitiilor in utilaje.

“Consideram anul 2018 drept un an bun, in care producatorii si-au aratat dorinta de dezvoltare a ofertelor lor pentru a satisface mai mult cerintele consumatorilor. In acelasi sens observam ca se fac investitii in zona de echipamente moderne care ofera posibilitatea de diversificare a produselor si eficientizare a costurilor. Asteptarile noastre pentru perioada ce urmeaza, se refera la cresterea investitiilor producatorilor in utilaje, echipamente de ultima generatie precum si in tehnologiile inovative pe care noi le aducem pe piata. Tendinta generala spre care se indreapta producatorii este cresterea eficientei in procesul de productie si distributie. Aceasta poate fi realizata in special prin investitii in utilaje, echipamente si chiar procese tehnologice de ultima generatie, iar compania noastra sustine in mod direct aceasta directie. Piata de utilaje pentru industria carnii este intr-o continua dezvoltare si adaptare la nevoile clientilor - procesatorilor. Specialistii cauta cele mai eficiente solutii din punct de vedere calitativ, cantitativ si economic pentru satisfacerea consumatorilor”, a aratat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO,  Cristina Popa, administratorul MTS.

 

Mai multe stiri din tehnologie, procesare si abatorizare puteti citi si in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.

 Poti fi interesat si de