In 2019, CIA Aboliv investeste 2 mil. euro pentru extinderea spatiului de productie

In 2019, CIA Aboliv investeste 2 mil. euro pentru extinderea spatiului de productie


CIA Aboliv, cea mai mare si moderna fabrica de preparate din carne din judetul Cluj, urmeaza sa se extinda si sa isi modernizeze utilajele de productie.

Mai mult, va inaugura alte doua magazine si va lansa game noi de produse. „Pentru anul 2019 CIA ABOLIV va aloca un buget investitional de cca 2 milione de euro necesar extinderii si modernizarii spatiului de productie precum si pentru achizitionarea de noi utilaje pentru imbunatatirea continua si constanta a calitatii produselor si implicit a nivelului de competitivitate. Avem in plan inaugurarea a inca doua magazine proprii, iar in semestrul al doilea, lansaea unei noi game de produse super premium sub brandul Casa Turdeana, bazate pe retete cu specific zonal/ traditional si extinderea unitatii de productie pe segmentul preparatelor crud-uscate”, a declarat Constantin Anastasescu, directorul de vanzari CIA Aboliv.

 

Pentru anul 2019 societatea CIA ABOL IV are ca obiectiv realizarea unui capital social de 25 mil euro.

 

Mai multe detalii despre CIA ABOLIV, dar si despre alte companii importante care activeaza in industria carnii din Romania puteti afla solicitand ANUARUL INDUSTRIA CARNII 2018 la office@industriacarnii.ro.Poti fi interesat si de