Imark Sistem lanseaza o gama de echipamente la preturi promotionale

Imark Sistem lanseaza o gama de echipamente la preturi promotionale


Imark Sistem, furnizor de solutii de marcare si codare industriala, solutii de ambalare si de dozare in industria alimentara si nu numai, anunta extinderea portofoliului de produse cu noi game de echipamente.

Astfel, compania ofera pietei romanesti echipamente industriale de umplut membrane, de tocat carne sau mixere industriale pentru carne.

 

„In perioada 04-29.03.2019, puteti achizitiona echipamente din aceasta gama la preturi promotionale. Astfel, in functie de modelul si capacitatea echipamentului, beneficiati de preturi cuprinse in intervalul 2.460 si 3.020 EURO fara TVA (fara optionale sau accesorii). Oferta este valabila pentru comenzile plasate in aceasta perioada, in limita stocurilor disponibile si nu se cumuleaza cu alte oferteˮ, se arata in anuntul de pe site-ul companiei, www.imarke.ro.

 

Gama de echipamente industriale de umplut membrane este una dintre cele mai complexe, cuprinzand echipamente cu capacitati si puteri diferite. Cu actionare hidraulica si produse din otel inoxidabil, aceste echipamente fac fata fara probleme in mediile de lucru specifice industriei alimentare. Gama disponibila de accesorii si optionale este de asemenea una vasta, facand din aceste echipamente alegerea ideala pentru aproape orice gen de aplicatie de portionare si umplere a membranelor.

 

Gama echipamentelor de tocat carne contine masini deosebit de versatile, adaptabile asadar diverselor tipuri de aplicatii de tocat carne. Concepute pornind de la ideea ca utilizatorul trebuie sa fie protejat, aceste echipamente beneficiaza atat de protectie pentru maini, cat si de protectie a motorului. Optionalele disponibile pentru acest tip de echipamente sunt de asemenea in numar mare, la fel ca si gama de capacitati de tocare.

 

Gama mixerelor pentru carne contine masini echipate cu roti, pentru deplasarea usoara intre punctele de lucru. In plus, echipamentele sunt produse din otel inoxidabil, iar mecanismele cutiilor de viteze cu care acestea sunt echipate, sunt unele cu inalta rezistenta. Sunt alegerea ideala pentru mixarea rapida a oricaror tipuri de carne.Poti fi interesat si de