Idei culinare pentru sezonul estival: curcubeu pe cerul gurii

Idei culinare pentru sezonul estival: curcubeu pe cerul gurii


Odata cu venirea verii soseste si pofta de calatorit, relaxat si distrat, cat mai multe momente frumoase de petrecut impreuna cu familia si prietenii. Astfel, respectarea meselor principale ale zilei, servirea unor gustari sanatoase si gustoase, dar si de incredere, devine o provocare.

Adoptarea unui meniu potrivit pentru vara, care sa permita petrecerea weekendurilor si vacantelor in aer liber, dar si care sa asigure continutul caloric pentru a avea energie si forta necesara poate fi o alegere usoara cand apelezi la ideile culinare potrivite.

 

Produsele Fomica, curcubeu pe cerul gurii

”Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate romanesti, dezvoltat de Grupul de firme Safir, contine produse numai bune pentru sezonul estival, raspunzand necesitatilor calatorilor cu pofta de viata si de distractie: doar carne si condimente naturale, usor de transportat, oriunde de savurat.

 

Degetele crocantele la cornet, deliciul perfect

Opteaza pentru a servi o gustare delicioasa, dar si foarte aratoasa: degetele din piept de pui, gama PUI LA CALD,  servite intr-un cornet de inghetata, putand fi savurate chiar si atunci cand esti in miscare, dansand pe muzica preferata sau prin lume calatorind. 

 

Chiftele acadele, le PUI LA GHIOZDAN si pornesti in lume cu ele

Distractia e mai mare cand faci chiar tu acadele de casa cu chiftele de pui de la Fomica, din gama PUI LA GHIOZDAN, care pur si simplu iti lasa gura apa. Doar le pui pe bete de frigarui si sunt usor de servit si de gustarit, oriunde te poarta viata.

 

Covricarnaciorul Fomica, delicioasa gustarica

Ce-ai zice de o gustare facuta cu carnatii de pui afumati de la Fomica, gama PUI LA GHIOZDAN,si foietaj? Le iei cu tine oriunde doresti, putand fi servita cu usurinta, fiind un deliciu pe placul tuturor.

Ia-l pe Fomica cu tine si bucura-te din plin de frumusetea verii! Descopera mai multe idei de gatit si gustarit de la ”Fomica?”: http://www.safir.ro/ro/fomica

 Poti fi interesat si de