IFFA 2019. Arome inovatoare si solutii tehnologice de la RAPS

IFFA 2019. Arome inovatoare si solutii tehnologice de la RAPS


Producatorul de condimente si aditivi pentru industria alimentara RAPS promoveaza la IFFA 2019 concepte inovative pentru produse din sunca si introduce agenti de structurare de inalta calitate pentru mezeluri si crenvursti, anunta compania.

La categoria „Experienta germana – expertiza la nivel mondial╦«, RAPS isi propune sa fie pionier pe segmentul de arome pentru produsele din carne si tehnologie, prezentand o gama larga de aditivi functionali si condimente.

 

Noile saruri injectabile RA-LAK au un profil relativ neutru, dar foarte subtil, si vin ca o completare pentru condimentele LAK-TOP dezvoltate recent.

 

Durabilitatea este un concept-cheie in viziunea companiei, astfel ca RAPS a dezvoltat o solutie de injectare speciala aprobata de Asociatia germana pentru produse nemodificate genetic (VLOG). Un alt exemplu este regulatorul de valoare a pH-ului, care este folosit in diferite solutii de injectare RAPS sub forma de pulbere si asigura un grad de suculenta optim si consistenta la feliere.

 

Pentru segmentul de convenience, RAPS ofera o gama larga de ingrediente si amestecuri de condimente, cum ar fi mirodenii afumate, marinade, sosuri dip, antioxidanti si conservanti naturali sau mixuri functionale.

 

Ca raspuns la cererea consumatorilor de produse de inalta calitate, care se pot pregati rapid, RAPS va prezenta in cadrul targului produse usor de prelucrat si gata pentru consum. Printre sortimentele care pot fi gustate se numara: bacon gatit prin tehnica sous vide, pizza, nuggets si burgeri.

 

„Vom demonstra la IFFA cum putem aborda aceste aspecte cu o mare competenta tehnologica, sub forma unor concepte convingatoare care sa fie benefice atat pentru macelari, cat si pentru procesatori. Cu produse de inalta calitate care respecta standardele nationale si internationale si depasesc de multe ori cerintele de reglementare, oferim multe modalitati de a satisface cerintele clientilor din ce in ce mai pretentiosi, sensibili la preturi╦«, a declarat directorul general Florian Knell.Poti fi interesat si de