Gustari sanatoase. Idei de gustarit pentru calatoriile cu masina
Marti, 19 Iunie 2018
Marti, 19 Iunie 2018
Fomica la nevoie se cunoaste: foarte bune pentru copii si pentru adulti, preparatele si semipreparate de la Fomica, cu gust adevarat de pui, sunt facute doar din carne de pui si condimente naturale, fiind usor de servit si pe placul tuturor.
Sandviciuri cu carnaciori de pui
Opteaza pentru carnaciori de pui afumati si fierti de la Fomica, gama PUI LA GHIOZDAN, branza si rosii pentru a aduce celor mici un curcubeu pe cerul gurii. Pe placul copiilor, sanviciurile pot fi o gustare sanatoasa atunci cand folosesti ingrediente de incredere.
Mini pizza cu carnaciori de bere
Pentru a-i cuceri pe toti, poti pregati mini pizza absolut delicioase, pe care sa le faci din carnaciori de bere de la Fomica, gama PUI LA GHIOZDAN, branza si legume la alegere. Satioase si aratoase, pentru guri pofticioase.
Frigarui de pui si legume proaspete
Frigaruile de pui condimentate pentru gratar de la Fomica, gama PUI PE JAR, sunt ideale de servit pe drum, intrucat sunt usor de servit, satioase ?i bogate in proteine si vitamine. Doar le PUI PE JAR cat bagajele le pregatesti si indata vor fi numai bune de pus la pachetel.
Degetele din piept de pui pe bat
Deliciul copiilor, Degetele din piept de pui de la Fomica, gama PUI LA CALD, reprezinta gustarea cu care nu vei da gres.
Facute din piept de pui, pesmet si condimente naturale, le pui la cuptor si imediat vor fi gata. Cand se racesc, pune-le pe bete pentru frigarui pentru a fi mai usor de gustarit.
Produse romanesti de incredere, din carne natural condimentata, gata pregatite
Preparatele si semipreparatele de la Fomica sunt facute dupa retete bine mestesugite, doar din carne de pui si condimente naturale, cu gust adevarat de pui, fiind produse de incredere, fiind ambalate in ATM si cu termenul de valabilitate mentionat.
Spor la gustarit si la calatorit!
Descopera si alte idei de gatit, gustarit si gratarit de la Fomica: https://www.safir.ro/fomica
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...
Participarea unei echipe romanesti la WBC este un proiect initiat de Fundatia „Stefan Moldo...
Desi carnea continua sa fie prezenta frecvent in alimentatia romanilor, cu 31% consumand-o aproap...