Grupul de firme Safir participa la SIAL Paris 2018

Grupul de firme Safir participa la SIAL Paris 2018


Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% romanesc, cu peste 27 ani de experienta in industria carnii, participa, in cadrul standului Romaniei, la cea de-a 28-a editie a targului SIAL, cel mai mare eveniment international dedicat industriei alimentare.

Evenimentul va avea loc la Paris, in perioada 21-25 octombrie 2018, unde sunt asteptati peste 160.000 de vizitatori internationali si 7.200 de expozanti din 105 tari participante. Organizata o data la doi ani, competitia dezvaluie cele mai inovatoare produse alimentare prezentate de expozantii SIAL.

 

Participarea la acest eveniment reprezinta inca o oportunitate esentiala de a castiga vizibilitate, de a construi contacte si de a identifica oportunitati de dezvoltare pentru export.

 

Grupul de firme Safir va face cunoscuta astfel reteta de familie, care ii ajuta sa creasca pui sanatosi si responsabili de peste 27 ani si sa creeze preparate si semipreparate doar din carne pura si condimente naturale: gustul adevarat de pui, obtinut doar din carne pura, cu pofta de viata si pasiune pentru lucrul bine facut.

 

”Suntem bucurosi sa vedem ca produsele abatorului Safir, doar din carne pura, care respecta legislatia actuala, fiind fara hormoni de crestere, fara fainuri de origine animala si fara aditivi alimentari sunt apreciate la export si ca valorile care ne reprezinta sunt remarcate: ne preocupa in primul rand siguranta alimentara, investim continuu in dezvoltarea lantului integrat si nu folosim tehnici de procesare ulterioara a carnii, ea este neinjectata, de aceea garantam siguranta maxima a produselor”, declara Anca Obreja, responsabil comunicare Safir.

 

Obiectivele declarate ale participarii la acest targ sunt identificarea de noi parteneri de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente si identificarea tendintelor pietei de profil.

 

De-a lungul anilor, Grupul de firme Safir si-a consolidat pozitia pe piata de export, fiind un partener de incredere atat pentru importanti jucatori din segmentul HoReCa, cat si pentru marile lanturi de magazine internationale prezente in Romania, datorita calitatii produselor si a investitiilor permanente in parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse si extinderea pe noi piete de desfacere.

 

In prezent, peste 15 % din productia anuala Safir este exportata in tari precum Bulgaria, Malta, Italia, Estonia, Austria, Olanda, Cipru, Grecia, Germania, Georgia si Kosovo.Poti fi interesat si de