Gamele de produse Thymos si Marco Polo, prezente la Bucharest Food Expo

Gamele de produse Thymos si Marco Polo, prezente la Bucharest Food Expo


Producatorul de condimente Thymos prezinta la standul din cadrul Bucharest Food Expo o gama variata de produse destinate industriei alimentare, marilor retele comerciale si operatorilor din HoReCa.

Din 2009, Thymos Hungária Kft. este membra a grupului de companii Thymos spol sro, care este producator si distribuitor de condimente si aditivi, mixuri de condimente si marinade. Produsele sunt vandute sub brandurile Thymos si Marco Polo, dar compania produce si sub marca proprie pentru diferiti parteneri.

 

Fabrica Thymos din Tata, Alkotmány, este echipata cu cele mai moderne linii de ambalare, cu ajutorul carora sunt pregatite produsele destinate revanzatorilor (cu amanuntul si en-gros), precum si sectorului HoReCa.

 

Unul dintre produsele care au inregistrat un mare succes in randul consumatorilor, in ultimii ani, este marinada picanta pentru carne, pentru care vanzarile au crescut cu 20% numai anul trecut, potrivit reprezentantilor companiei.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!! 



Poti fi interesat si de