Food Expo Greece revine dinamic in 2019

Food Expo Greece revine dinamic in 2019


Pentru al saselea an la rand, Food Expo Greece, cel mai important forum comercial din Europa de Sud-Est, reuneste profesionistii din industria alimentara si a bauturilor interesati de produsele mediteraneene.

Expozitia se desfasoara intre 16 si 18 martie la centrul expozitional Metropolitan Expo din Atena si gazduieste peste 1.300 de expozanti din Grecia si din strainatate, acoperind 50.000 de metri patrati de spatiu expozitional.

 

Pe parcursul evenimentului, 70.000 de specialisti vor avea ocazia sa se intalneasca cu peste 1.050 de producatori din Grecia care promoveaza gastronomia bogata din fiecare regiune a tarii. In plus, caracterul international puternic al expozitiei va ajuta profesionistii respectivi sa faca tranzactii directe cu aproximativ 250 de expozanti straini.

 

O mare parte din programul expoziţiei este dedicat prezentarii tendinţelor din domeniu, precum şi mijloacelor de internaţionalizare a firmelor. Vizitatorii veniti din 75 de tari vor avea peste 17.500 de intalniri de afaceri cu expozantii, dupa cum estimeaza organizatorii.

 

„Nicio alta expozitie din Grecia sau din lume nu a atins dimensiunea, reputatia si eficienta comerciala pe care Food Expo le-a atins intr-un timp atat de scurt. A fost nevoie de doar cinci ani de la prima desfasurare pentru ca evenimentul sa devina cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentare si bauturilor din Grecia si cea mai importanta de acest gen din Sud-Estul Europei. Food Expo acopera nevoile pietei grecesti, raspunzand de orientarea exporturilor companiilor din domeniul alimentarˮ, au transmis organizatorii expozitiei.

 

La Food Expo 2019 este prezenta si o echipa a revistei INDUSTRIA CARNII.RO, care va discuta cu reprezentantii companiilor expozante pentru a identifica tendintele din sectorul alimentar grecesc.

 Poti fi interesat si de