Ferma Zootehnica, premianta in Topul Firmelor

Ferma Zootehnica, premianta in Topul Firmelor


Compania Ferma Zootehnica, din Baia Mare, a fost multiplu premiata zilele trecute de catre Camera de Comert si Industrie Maramures.

Astfel, Ferma Zootehnica ocupa locul 1 in Top Profit Romania, in cadrul topului pentru Intreprinderi Mari din judetul Maramures, domeniul industria alimentara, potrivit bilantului pe 2017. De asemenea, a fost desemnata si cea mai mare firma din Baia Mare, dar si din judetul Maramures.

 

Diplomele si distinctiile au fost oferite de Camera de Comert si Industrie Maramures, in cadrul evenimentului TOP FIRME MARAMURESENE 2018, EDITIA 25. Eveniment este dedicat firmelor care, prin rezultatele lor, reusesc, de la un an la altul, sa aduca plus-valoare economiei judetului.

 

Gala a avut drept scop recunoasterea, promovarea si evidentierea firmelor ale caror rezultate contribuie la crearea de locuri de munca, la dezvoltarea durabila a judetului si la imbunatatirea calitatii vietii maramuresenilor.

 

Pe langă indicatorii clasici analizati – cifra de afaceri, profit din exploatare, numar de angajati –, au fost luate in considerare eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta capitalului angajat, iar structura clasamentului a fost realizata pe domenii, grupe de activitate si clase de marimi a intreprinderilor.

 

SC FERMA ZOOTEHNICA SRL este un producator de carne si preparate din carne. Unitatea, care a fost infiintata in anul 1993, detine propria retea de distributie, astfel ca livrarea produselor se realizeaza in toata tara.Poti fi interesat si de