Fan Courier se extinde pe zona de livrari de carne si produse din carne

Fan Courier se extinde pe zona de livrari de carne si produse din carne


Intr-o perioada in care e-commerce-ul capata o amploare tot mai mare, inclusiv vanzarile de produse alimentare sunt cerute de piata. Astfel, reprezentantii Fan Courier au venit cu o idee inovatoare, punand la dispozitia producatorilor si procesatorilor de carne masini frigorifice de transport.

Deocamdata, livrarile cu aceste masini se fac pe zona Capitalei, insa in curand Fan Courier isi va extinde aria de acoperire pe acest segment.

 

“Din ce in ce mai multe produse intra spre a fi livrate online. Noi am inceput pe Bucuresti un experiment, avem 30 de masini care in partea din fata au minus 20 de grade Celsius si in partea din spate, temperatura controlata, 4-6 grade. Pentru a putea sa livram si produse congelate, dar si produse care nu necesita neaparat minus 20 de grade. Experimentul merge foarte bine, avem deja multi clienti, livram deja. Spre exemplu, daca ati comandat pe food ceva, ati primit cu Fun Courier. Pentru ca noi livram. Si eu consider ca in viitor va fi un proiect care se va dezvolta destul de mult. Pentru ca exista cerere. In Bucuresti putem sa o facem, distribuim, pentru ca am facut acest test. Speram sa o facem si in orasele din tara”, a declarat Adrian Mihai, unul dintre fondatorii Fan Curier.

 

Produsele sunt mentinute constant la o temperatura scazuta necesara pentru a livra carnea proaspata. „Aceasta livrare este un pic mai scumpa, chiar considerabil mai scumpa decat o livrare obisnuita pentru ca acea masina consuma mai mult, este mai scumpa, trebuie livrat altfel, trebuie avut grija”, a mai spus Adrian Mihai.

 

FAN Courier este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu. FAN Courier a devenit in 2006  liderul pietei romanesti de curierat, pozitie consolidată constant datorita investitiilor si serviciilor cu valoare adaugata noi, introduse permanent.

 

FAN Courier deserveste peste 50.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 6.150 de colaboratori si a unei flote auto de peste 3.900 de autovehicule.Poti fi interesat si de