Europlast lanseaza boxpaletul cu cipuri, la Conferinta "INDUSTRIA CARNII LA RAFT"

Europlast lanseaza boxpaletul cu cipuri, la Conferinta "INDUSTRIA CARNII LA RAFT"


Acest produs contribuie astfel la optimizarea activitatii de productie din fabrici.

Europlast, furnizorul de boxpaleti pentru industria alimentara, va prezenta in premiera, la Conferinta "INDUSTRIA CARNII LA RAFT", un model de boxpalet prevazut cu tag-uri RFID (cipuri) pentru identificarea electronica a acestuia.

 

Acest produs contribuie astfel la optimizarea activitatii de productie din fabrici.

 

Europlast ofera solutii ideale pentru procesatorii din industria carnii, punandu-le la dispozitie o gama variata de boxpaleti de diferite dimensiuni si volume, fabricati din plastic 100 % virgin, dar si paleti si navete certificate pentru industria alimentara.

 

"In fiecare an, departamentul de productie din Austria aloca un buget generos pentru inovoarea produselor pe care le fabrica. S-a lucrat foarte mult la structura si designul boxelor, astfel incat sa livram produse de cea mai inalta calitate.

 

Ca si noutate principala, lansam pe piata un model de boxpalet prevazut cu tag-uri RFID (cipuri) pentru identificarea electronica a acestuia. Aceste cipuri ii vor ajuta pe procesatori sa isi optimizeze activitatea.

 

Relatia cu companiile din industria carnii este una bazata pe seriozitate, respect si profesionalism. Ne dorim sa fim, si credem ca suntem  furnizorul de boxpaleti din plastic de care toate companiile din industria carnii au nevoie", a declarat Marius Ghete, directorul executiv al Europlast Romania.

 

Compania face parte din grupul de firme "Jcoplastic", cu centre de producţie a recipientilor din plastic in Austria, Italia, Spania, Grecia, Turcia, Argentina si Noua Zeelanda.

 

Europlast Romania, ca unic reprezentant in Romania si Europa de Est al producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezent pe piaţa interna din 2003 şi ofera partenerilor sai recipienţi din material plastic (HDPE) de diferite dimensiuni, obţinuţi prin tehnologii moderne si cu utilaje performante, utilizabili  in salubrizarea şi colectarea deşeurilor, industria carnii, logistica fructelor si a legumelor.

 

Toate produsele fabricate de catre Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH sunt in conformitate cu standardele europene in materie. De asemenea, toate produsele sunt certificate RAL RAL GZ 951. Acesta este un institut independent faţa de orice producator, care atesta şi certifica calitatea superioara a produselor fabricate.

 

"INDUSTRIA CARNII LA RAFT" este cea mai importanta intalnire a specialistilor din industria carnii cu partenerii din retail, care va avea loc in perioada 25 – 27 aprilie 2018, la Hotel Lux Divina din Brasov.

 

La Conferinta "INDUSTRIA CARNII LA RAFT" sunt asteptati peste 200 de participanti din industria carnii, retail, HoReCa si reprezentanti ai asociatiilor de profil.Poti fi interesat si de