Estimari pozitive pentru piata globala a echipamentelor de abatorizare

Estimari pozitive pentru piata globala a echipamentelor de abatorizare


Se estimeaza ca piata globala a echipamentelor de sacrificare va creste de la 6,62 miliarde de dolari, in prezent, la 8,28 miliarde de dolari, pana in 2023, potrivit unei cercetari de piata a companiei Research And Markets.

Potrivit analistilor, cresterea cererii de carne procesata, politicile comerciale lente si cresterea exporturilor sunt cativa dintre principalii factori care vor conduce la dezvoltarea pietei de echipamente destinate abatorizarii.

 

Segmentul echipamentelor de abatorizare pentru carnea de pasare a fost unul dominant in ultimul an si se asteapta ca tendinta sa continue in urmatorii cinci ani. Este de asteptat ca producatorii de carne de pasare sa-si schimbe preferintele pentru liniile de sacrificare semiautomate si sa aleaga segmentul complet automatizat.

 

"Liniile de operare complet automatizate permit abatoarelor sa produca carne de calitate ridicata, la viteza mare. Majoritatea abatoarelor instaleaza linii automate avansate pentru a satisface cererea consumatorilor la nivel global", au mentionat cercetatorii.

 

America de Nord va avea in continuare cea mai mare pondere pe piata globala a echipamentelor de abarizare, datorita cresterii lanturilor de fast-food si restaurante, dar regiunea Asia-Pacific este cea care se va dezvolta intr-un ritm rapid, datorita consumului ridicat de carne in zonele urbane si cresterii cererii pentru produsele din carne prelucrate, potrivit analizei Research And Markets.Poti fi interesat si de