DI-CO TOTAL propune utilaje Handtmann pentru producatorii mari

DI-CO TOTAL propune utilaje Handtmann pentru producatorii mari


DI-CO TOTAL, furnizor de echipamente pentru industria alimentara, le propune producatorilor romani masina Handtmann PVLH246, o noutate pentru piata din Romania.

handtmann carnatiDI-CO TOTAL, furnizor de echipamente pentru industria alimentara, le propune producatorilor romani masina Handtmann PVLH246, o noutate pentru piata din Romania.


Linia este destinata marilor producatori de carnati, are trei tevi pentru incarcare, producand 1.100 de kilograme pe ora.

In Romania, am vandut trei astfel de linii. Mai avem in portofoliu noua masina de umplut de la Handtmann, pentru productia de crud-uscate. Are o presiune de umplere foarte mare, 70 de bari, dar nu acesta este punctul forte al acestui echipament, ci faptul ca functioneaza cu carne de pana la minus 15 grade, ceea ce nu intalnim la nicio alta masina, si are posibilitatea de a functiona si cu produse cu continut de lichid, pentru productia de toba, spre exemplu, declara Alexandra Dinca, director vanzari DI-CO TOTAL.

Automatizarea este viitorul, considera reprezentantii DI-CO TOTAL. Se evita astfel anumite greseli umane, iar procesele sunt efectuate in conditii de igiena mai bune cu cat se intervine mai putin. De asemenea, se inlocuieste si mana de lucru, deficitara in aproape toate domeniile, explica Alexandra Dinca.Poti fi interesat si de