Cine spune ca in oras nu poti manca sanatos?! „Fomica?” te pofteste sa te convingi la Zilele Vasluiului 2019

Cine spune ca in oras nu poti manca sanatos?! „Fomica?” te pofteste sa te convingi la Zilele Vasluiului 2019


„Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate romanesti, facute din 100% carne de pui natural condimentata, va participa la Zilele Vasluiului 2019, eveniment ce va avea loc intre 15-17 august in centrul orasului Vaslui.

Romanii cu pofta de distractie si de mancare savuroasa sunt asteptati cu meniuri apetisante, variate, pentru toate gusturile, astfel incat toti participantii, cu mic, cu mare, sa se distreze pana dimineata gustarind delicioasele preparate.

 

MeniUsor de la „Fomica?” pentru toti membrii familiei

Sub deviza „Cine spune ca in oras nu poti manca sanatos?!”, „Fomica?” vine in intampinarea romanilor cu 5 variante de meniu: mult doritele degetele, aripioare picante, special pentru cei care prefera picanteriile, carnaciori din 100% carne de pui, un apetisant pui la rotisor, dar si preferatele copiilor, frigarui cu carne de pui si legume proaspete.

 

„Fomica?” tine la distractie!

„Fomica?” va fi gazda tuturor celor care vor pofti la apetisantele meniuri, pregatite simplu si rapid, direct in fata participantilor, acestia avand astfel certitudinea ca ceea ce servesc este proaspat, sanatos si de incredere.

 

Cu „Fomica?” in burtica, distractia va tine pana dimineata, iar melodiile artistilor preferati, printre care Holograf, Smiley si Ioan Bocsa, vor fi si mai apreciate de catre toti cei prezenti la eveniment.

 

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.Poti fi interesat si de