Christian Traumann este noul presedinte al Interpack 2020

Christian Traumann este noul presedinte al Interpack 2020


Christian Traumann, directorul financiar al grupului MULTIVAC, a fost ales in functia de presedinte al Interpack 2020 de catre adunarea Consiliului consultativ pentru targuri, scrie euromeatnews.com.

Interpack este cea mai importanta expozitie internationala dedicata sectorului de ambalaje si sectoarelor conexe, care se desfasoara o data la trei ani, la Centrul Expozitional Messe Düsseldorf. In 2020, evenimentul se va desfasura intre 7 si 13 mai.

 

Traumann a mai detinut functia de presedinte al Interpack in 2011, precum si de vicepresedinte in anii 2014 si 2017, si garanteaza succesul urmatoarei editii a targului.

 

„Interpack este cel mai important targ pentru industria ambalajelor si reprezinta platforma ideala pentru companiile care vor sa isi prezinte inovatiile unui public international. Sunt nerabdator sa contribui la succesul urmatoarei editii, in calitate de presedinte”, a declarat Christian Traumann.

 

Traumann si-a inceput activitatea la MULTIVAC in anul 2002. In februarie 2015, a fost ales presedinte al organizatiei Food Processing and Packaging Machinery Association din cadrul VDMA (cel mai mare grup din lume destinat ingineriei mecanice).

 

MULTIVAC este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de solutii de ambalare. Portofoliul companiei acopera aproape toate cerintele producatorilor in ceea ce priveste proiectarea, productia si eficienta resurselor. Acesta include o varietate de tehnologii de ambalare, precum si solutii de automatizare, etichete si sisteme de control al calitatii.

 

Grupul MULTIVAC are aproximativ 5.200 de angajati in intreaga lume, cu aproximativ 1.900 de angajati la sediul sau din Wolfertschwenden. Cu peste 80 de filiale, grupul este reprezentat pe toate continentele.

 

 

 Poti fi interesat si de