Centenarul produselor romanesti. Marea unire a producatorilor autohtoni

Centenarul produselor romanesti. Marea unire a producatorilor autohtoni


Marcam implinirea a 100 de ani de la formarea Romaniei Mari printr-un eveniment marca AgroFood intitulat Centenarul produselor Romanesti ce va fi organizat in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018 in cadrul expozitiei INDAGRA FOOD.

Romania implineste anul acesta 100 de ani. O varsta frumoasa, care merita sarbatorita cum se cuvine. Avem o tara superba, cu locuri minunate si oameni speciali si de ce nu ne-am mandri si cu produsele fabricate aici, pe plaiuri mioritice? La ceas aniversar, AgroFood propune Centenarul produselor romanesti, un eveniment cu un concept inedit, care isi doreste sa reuneasca producatori din toata Romania, sa puna la un loc traditia fiecaruia, dar si experienta si ideile inovatoare.

 

Intrucat avem produse de calitate cunoscute si recunoscute peste tot in lume, ne-am propus sa realizam in acest an de referinta pentru istoria tarii noastre Marea Unire a producatorilor romani. Asa cum in urma cu 100 de ani, toate provinciile istorice locuite de romani s-au unit intr-un singur stat national numit Romania, vrem ca in 2018 sa ii reunim pe toti cei care detin branduri romanesti, produc cu materii prime de la noi din tara si folosesc totodata forta de munca autohtona sa iti dea mana intr-un parteneriat cum nu s-a mai stabilit pana acum.

 

2018 trebuie sa ramana un an cheie in dezvoltarea viitoare a industriei agroalimentare. Avem produse de calitate, care corespund celor mai aspre exigente, avem produse cu un gust inconfundabil, avem producatori care si-au castigat respectul consumatorilor si notorietatea peste hotare. Toate acestea ne dorim sa se regaseasca sub acelasi acoperis la INDAGRA FOOD in anul centenarului, intre 31 octombrie si 4 noiembrie, in noile hale expozitionale ale Romexpo.

 

Evenimentul Centenarul produselor romanesti se va desfasura sub forma unor conferinte dedicate sectorului alimentar si domeniilor conexe si care vizeaza dezvoltarea si promovarea produselor realizate in Romania. 100 de produse romanesti consacrate, care au marcat in ultimele decenii evolutia industriei alimentare romanesti, vor fi premiate in cadrul unei gale. Vom cunoaste cu aceasta ocazie oamenii din spatele brandurilor, vom afla cum au reusit sa duca mai departe traditii chiar si mai vechi de 100 de ani sau cum au dezvoltat produse noi pe placul romanilor.

 

Pentru ca Alege romaneste! nu trebuie sa fie doar un slogan lipsit de continut, ci trebuie sa devina usor, usor un mod de viata. Si sta in puterea noastra sa le dezvaluim consumatorilor toate motivele pentru care trebuie sa aleaga produsele romanesti, atat in anul centenar, cat si de acum inainte, zi de zi!Poti fi interesat si de