Cei mai importanti factori de decizie din retail, la Conferinta INDUSTRIA CARNII LA RAFT

Cei mai importanti factori de decizie din retail, la Conferinta INDUSTRIA CARNII LA RAFT


Intre 25 si 27 aprilie 2018, crescatori de animale, producatori si reprezentanti ai marilor lanturi de magazine din Romania se vor reuni la Brasov, la Conferinta INDUSTRIA CARNII LA RAFT.

La eveniment vor lua parte peste 200 de participanti din industria carnii si retail, peste 20 de speakeri, lideri de opinie si specialisti consacrati. De asemenea, peste 20 de producatori din industria carnii isi vor expune produsele.

 

Principala tema de discutie o reprezinta modul in care carnea si preparatele din carne romanesti trebuie sa ajunga pe rafturile magazinelor si, de aici, la clientul final.

 

In cadrul evenimentului, revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO, in parteneriat cu Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR), stabileste premizele unor colaborari avantajoase intre producatorii/procesatorii romani si reprezentantii marilor lanturi de magazine.

 

Obiectivul conferintei il constituie generarea unor relatii comerciale intre cele doua sectoare. Astfel, la eveniment vor participa achizitori specializati de carne si mezeluri din partea marilor retele de retail din Romania, precum Metro Cash&Carry, Kaufland, Auchan, Cora, Selgros etc.

 

Tematici

  • Perspectivele de dezvoltare a industriei carnii in 2018
  • Liniile de crestere in comertul modern, traditional, HoReCa si on-line
  • Apetitul lanturilor de magazine pentru gusturile romanesti
  • Exportul de carne pe lanturile de magazine internationale
  • Prioritatile MADR in promovarea consumului de carne
  • Eticheta curata schimba fata industriei carnii
  • Consumatorul roman – cifre, statistici si tendinte
  • Carnea fresh – provocarile producatorilor in supermarket
  • Ready Meal – o noua era pentru producatorii de carne
  • Trilogia zootehniei romanesti – casa, masa, rasa
  • Rasa de carne – prioritate nationala pentru industria carnii
  • Renasterea cooperativelor - avantajele asocierii producatorilor de carne
  • Noua abordare a pietei de carne din Romania: ready meal, private label, halal, carne bio
  • Care sunt avantajele asocierii producatorilor de carne
  • Aportul tehnologiei in cresterea vanzarilor produselor din carne
  • Optimizarea proceselor de productie, logistica si depozitare
  • Inovatiile tehnologice in etichetarea curata
  • Ambalarea si felierea mezelurilor pentru maximizarea profitului
  • Globalizarea schimba regulile jocului pe piata interna
  • Viziunea retailului cu privire la dezvoltarea raionului de carne si preparate
  • Viata fara marketing in era digitalului
  • Comunicarea de brand pentru clientul de azi
  • Cum dezvoltam categoria Private Label in folosul consumatorului modern
  • Cum dezvoltam branduri locale prin accesarea IGP si DOP
  • Noua generatie de lideri in industria carnii
  • Pregatirea profesionala a specialistilor si lipsa fortei de munca in fabricile romanesti

 

Conferinta INDUSTRIA CARNII LA RAFT va avea loc in perioada 25 – 27 aprilie, la Hotel Lux Divina din Brasov.

 

 


Poti fi interesat si de