Caroli adauga doua produse in gama Maestro cu ingrediente 100% naturale

Caroli adauga doua produse in gama Maestro cu ingrediente 100% naturale


Caroli Foods Group a adaugat carnatii ardelenesti si salamul de porc la gama sa te produse realizate doar din ingrediente naturale.

Gama Maestro cu 100% ingrediente naturale a fost lansata toamna trecuta si cuprindea carnati grosi si subtiri, fara E-uri, fara aditivi, fara conservanti. Extinderea gamei este insotita si de o noua campanie de comunicare construita pe povestea lansarii brandului Maestro si pe valorile acestuia: „fara compromisuri, onestitate si transparenta”, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

 

„Ne-am propus sa facem primul produs folosind numai ingrediente naturale pentru ca era de datoria noastra, de lideri, si chiar datoria de parinti, sa ne straduim sa imbunatatim semnificativ industria din care facem parte si sa ducem calitatea in acest segment de piata la nivelul urmator. Si am reusit pentru ca aplicam o singura regula: FARA COMPROMISURI, iar acest moment va ramane unul de marca”, sustine Anamaria Bajan, Director Marketing & PR Caroli Foods Group, citata de presa centrala.

 

„Produsele sunt realizate cu 100% ingrediente naturale, iar acest fapt este un claim atat de puternic si atat de rar in aceasta industrie, incat a devenit si elementul central al comunicarii gamei Maestro de la Caroli. Pentru ca avem un produs fara compromisuri, fara adaosuri, fara nimic artificial, si am gasit solutii la orice bariera care s-a ivit, acum punem accent si pe comunicarea valorilor care au facut posibila aceasta performanta: fara compromisuri, onestitate si transparenta!”, adauga Anca Leopea, Category Marketing Manager, Caroli Foods Group.

 

Salamul de porc este un produs fiert si afumat, pregatit din carne de porc, condimente naturale, miere de albine, morcov si telina. Modalitatea de ambalare este in vid, in pachete de 300 grame.

 

Cele trei sortimente de carnati contin carne de porc, condimente naturale si telina, fiind disponibile in varianta vid sau vrac.



Poti fi interesat si de