Caravana “Alege oaia!” ajunge la Bistrita-Nasaud

Caravana “Alege oaia!” ajunge la Bistrita-Nasaud


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va fi prezent sambata, 12 mai 2018, la Bistrita-Nasaud, pentru a fi alaturi de Caravana Campaniei nationale de informare si promovare “Alege oaia!”.

Evenimentul organizat de Directia pentru Agricultura Judeteana Bistrita – Nasaud, in parteneriat cu Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Primaria Bistrita si Asociatia Crescatorilor de Ovine Bistrita – Nasaud va avea loc timp de doua zile in Piata Centrala.

 

Bistritenii sunt asteptati in numar cat mai mare la eveniment unde vor putea sa deguste, in corturile special amenajate, tocanita, oaie preparata la protap, branzeturi si pastrama de oaie.

 

Toti cei interesati vor putea sa isi procure produse din carne de oaie si produse lactate de la standurile special amenajate.

 

In cadrul targului, vizitatorii vor mai gasi de asemenea produse apicole, de panificatie, legume, branzeturi, obiecte de artizanat, precum si tarcuri cu oi si miei. Asociatia Profamilia va prezenta publicului doua produse traditionale: Pita cu crumpiri si Povila de Birgau. Buna dispozitie va fi asigurata de un ansamblu folcloric compus din dansatori si solisti vocali.

 

Deschiderea festiva a evenimentului va avea loc sambata, ora 11:00, iar programul de vizitare va fi urmatorul: sambata, 12 mai, intre orele 11:00-17:00 si duminica, 13 mai, intre orele 11:00 - 17:00.

 

Mentionam faptul ca in perioada 23-24 iunie 2018, caravana Campaniei “Alege oaia!” se va afla la Slatina.

 

Mai multe informatii despre Campania “Alege Oaia!” se gasesc pe pagina de facebook dedicata acesteia.

 Poti fi interesat si de