CSB System: Solutiile tehnologice care reduc aportul uman sunt viitorul

CSB System: Solutiile tehnologice care reduc aportul uman sunt viitorul


Daca in 2017 si-a stabilizat pozitia pe piata, in 2018, CSB System Romania si-a propus sa isi foloseasca din plin resursele asa incat sa castige clienti noi, carora sa le poata oferi sistemele pe care le promoveaza.

Ciprian Ojog, directorul general al CSB System Romania, a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru INDUSTRIA CARNII.RO, despre tendintele de pe piata de tehnologie.

 

“Se observa deja un trend ascendent in directia automatizarii proceselor. Forta de munca incepe sa devina o problema pe piata din Romania si atunci solutiile pe care le propunem in domeniul automatizarii au inceput sa prezinte interes. Ne adresam si pietei din Republica Moldova, care a inceput sa creasca in ultimul timp. Sunt producatori mari care se pare ca progreseaza in ultimul timp si sunt foarte interesati de tehnologia pe care o promovam. Volumul de productie si companiile au inceput sa investeasca mult in tehnologie si cred ca e o piata buna pentru viitor. Ca si solutii prezentate se merge foarte mult pe zona de identificare prin imagine, in ideea de a reduce aportul uman. Practic, sistemul trebuie sa decida fara interventie umana cat mai mult si pentru reducerea la maxim a erorilor avem solutii de identificare pe baza de imagine atat la produse finite, care ies de pe banda de productie. Avem si un exemplu pentru identificarea navetelor, pentru retururile de navete astfel incat lucrurile sa functioneze rapid si cu erori minime”, a declarat Ciprin Ojog, prezent recent la Anuga FoodTec.Poti fi interesat si de