CENTENARUL PRODUSELOR ROMÂNEȘTI deschide târgul INDAGRA FOOD

CENTENARUL PRODUSELOR ROMÂNEȘTI deschide târgul INDAGRA FOOD


Marcăm împlinirea a 100 de ani de la formarea României Mari printr-un eveniment marca AgroFood – Conferința CENTENARUL PRODUSELOR ROMÂNEȘTI, care va fi organizată miercuri, 31 octombrie 2018, imediat după inaugurarea expoziției INDAGRA FOOD.

Vă așteptăm la ROMEXPO, în Sala Titulescu, Pavilion B3, începând cu ora 11.30. Evenimentul va aborda teme de larg interes precum: Istoria produselor și brandurilor românești, Politica Agricolă Comună dupa 2020, Perspectivele de dezvoltare ale industriei agroalimentare românești, Prioritățile MADR în promovarea consumului de produse realizate în România, Consumatorul român - cifre, statistici și tendinte. La conferință sunt așteptați să participe numeroși reprezentanți ai celor peste 200 de companii care expun la această ediție a INDAGRA FOOD.

 

Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va participa la Conferință. Reprezentantul Guvernului este în al doilea an de mandat în fruntea MADR și a inițiat și gestionat câteva programe de succes în promovarea produselor locale și a afacerilor producătorilor români.

 

Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), va susține un discurs referitor la cele mai noi provocări apărute pentru  producătorii din sector. Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România este o federație la nivel național, constituită prin asocierea organizațiilor profesionale teritoriale, din agricultură și a producătorilor.

 

Președintele Asociației Române a Cărnii, Radu Timiș, va dialoga cu actorii cei mai importanți din sector în cadrul aceleiași conferințe. Radu Tmiș este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din industria cărnii din România, compania Cris-Tim, al cărei președinte este, evidențiindu-se ca una dintre firmele de top din sectorul procesare a cărnii.

 

În cadrul dezbaterilor vor mai lua cuvântul Nicușor Șerban – Președintele Holstein.RO, Julia Leferman – Directorul General Berarii României, Victor Ciupercă – Vicepreședintele APEV și Radu Lăzăroiu – Președintele APEMIN.

 

Alege românește! nu trebuie să fie doar un slogan lipsit de conținut, ci trebuie să devina ușor, ușor un mod de viață. Stă în puterea noastră să le dezvăluim consumatorilor noștri toate motivele pentru care trebuie să aleagă produsele românești, atât în anul centenar, cât și de acum înainte, zi de zi!Poti fi interesat si de