Braila: Peste 1 milion de lei prin Programul Operational pentru Pescuit

Braila: Peste 1 milion de lei prin Programul Operational pentru Pescuit


Municipalitatea Braila, prima care semneaza un proiect european pe Masura III.3 a Programului Operational pentru Pescuit

Primaria Braila este prima administratie publica locala care semneaza un proiect cu finantare europeana cu Ministerul Agriculturii pe Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime pe Masura III.3 - Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locala, potrivit informatiilor facute publice miercuri de primarul Brailei, Marian Dragomir.

 

Proiectul are un buget total de 1.007.693,85 lei, din care finantare nerambursabila 907.500 lei, reprezentand 90% din valoare.

 

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea ecoturismului si turismului educational in municipiul Braila, in acest sens urmand sa fie achizitionata o ambarcatiune cu o capacitate de 25 de locuri, care va asigura deplasarea grupurilor de turisti, in special elevi, parinti, cadre didactice, reprezentanti ai societatii civile, dar si alte persoane interesate interesate sa descopere sa descopere resursele turistice naturale din Braila.

 

"In paralel, se lucreaza si la alte proiecte cu finantare europeana pentru strazi, mijloace de transport electrice noi, Castel Apa din Gradina Mare, eficienta energetica gradinite, scoli si licee. Aprecierile le merita cei care s-au implicat", a scris Dragomir pe contul sau de socializare.Poti fi interesat si de