Best Austrian Cut sustine automatizarea pentru a suplini lipsa de personal

Best Austrian Cut sustine automatizarea pentru a suplini lipsa de personal


Este nevoie tot mai mare de automatizare. Aceasta este concluzia reprezentantilor Best Austrian Cut, care observa chiar o tendinta in aceasta directie, menita sa suplineasca lipsa fortei de munca.

“Fiecare firma se confrunta cu acest fenomen, iar firmele incearca sa gaseasca solutii tehnice pentru a automatiza anumite procese din productie, chiar daca in Romania nu sunt producatori de capacitate foarte mare, cum exista de exemplu in China, Brazilia sau SUA. Piata romaneasca este caracterizata prin faptul ca fiecare procesator are o gama foarte mare de produse, nu este specializata pe un produs anume si din aceasta cauza, liniile automate de foarte mare capacitate nu se pot implementa pe piata romaneasca asa cum se intampla pe alte piete. In schimb, si producatorii romani si-au dat seama ca chiar si procesele mai mici de productie pot fi automatizate si asta poate fi un raspuns pentru criza fortei de munca”, a afirmat Andor Kalamar, administratorul companiei Best Austrian Cut.

 

Mai multe stiri din tehnologie, procesare si abatorizare puteti citi si in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de