Auchan sarbatoreste 12 ani „de preturi imblanzite”

Auchan sarbatoreste 12 ani „de preturi imblanzite”


Retailerul francez Auchan sarbatoreste 12 ani de prezenta pe piata din Romania, astfel ca, in perioada 3-23 octombrie, le-a pregatit clientilor o multime de surprize.

Cu aceasta ocazie, Auchan a lansat campania comerciala „Marea aniversare – 12 ani de preturi imblanzite” care presupune si organizarea unei tombole cu peste 1.000 de premii.

 

„Vino sa ne bucuram impreuna, timp de 21 zile,  de 12 ani de preturi imblanzite alaturi de cele mai atractive oferte (produse la un raport-calitate pret deosebit!). Pentru ca ‹unele lucruri trebuie pastrate asa cum sunt› si pentru ca incurajam modul de viata bio, eco si responsabil fata de mediu, veti gasi pe aleea centrala o oferta bogata si diversificata a produselor din aceste categorii (bio, eco, consum responsabil). Tot de pe aleea centrala nu vor lipsi produsele partenere ‹Romania neimblanzita›, care va asteapta sa  le redescoperiti si sa va bucurati de ele alaturi de cei dragi”, au transmis reprezentantii Auchan Romania.

 

Primul magazin Auchan din Romania a fost deschis pe 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan din Bucuresti, fiind cel mai mare hipermarket din tara, cu o suprafata de 16.000 mp. Retailerul francez a implementat pe piata din Romania o politica de „discount generalizat”.

 

Auchan Retail Romania detine 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan, avand peste 280.000 mp suprafata de vanzare, peste 10.000 de angajati si o cifra de afaceri de peste 1,2 miliarde de euro.Poti fi interesat si de