Auchan a deschis primul supermarket din Craiova

Auchan a deschis primul supermarket din Craiova


Auchan Retail Romania continua expansiunea pe formatul de proximitate si deschide prima unitate din Craiova, fiind si primul magazin de acest gen pe care retailerul il deschide in afara Capitalei. Reteaua ajunge astfel la a patra unitate independenta MyAuchan.

„Ne bucuram sa deschidem la Craiova primul magazin de proximitate MyAuchan. Ne dorim sa fim astfel mai aproape de craioveni in zonele lor de proximitate si sa le oferim o solutie de cumparaturi adaptata si menita sa reduca timpul dedicat cumparaturilor”, a declarat Cristian Anghel, Director Regional Auchan Retail Romania.

 

Supermarketul din Craiova are o suprafata de vanzare de 250 de metri patrati si este situat in apropierea Universitatii de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 16C. Noul magazin MyAuchan propune o gama de 3.000 de produse alimentare si nealimentare, dispune de un Coffee corner, si ofera servicii suplimentare de plata a utilitatilor.

 

Auchan Romania ajunge la un numar de 19 magazine My Auchan la nivel national: 15 magazine in statii Petrom in cadrul partenariatului Auchan Romania si OMV Petrom si patru independente.

Pe langa divizia MyAuchan, Auchan Retail Romania detine si 33 de hypermarketuri, cu afaceri de peste 1,2 miliarde de euro.

 

 Poti fi interesat si de