Angst mizeaza pe gama Tezaur, pentru a face diferenta in categoria Premium

Angst mizeaza pe gama Tezaur, pentru a face diferenta in categoria Premium


In anul Centenarului, Angst a lansat Gama Tezaur, o gama de produse construita extrem de personalizat, pentru cautatorii de bun gust, inducand crearea unei legaturi umane, plurisenzoriale, intre produse si consumatori. Gama Tezaur, produsa la fabrica Salsi Sinaia, face astfel diferenta in categoria Premium Quality.

Retetele utilizate pun in valoare gusturi romanesti clasice sau picante, produsele fiind fie räsucite si legate manual, fie doar legate si maturate in tihna, ingrijite zi de zi de oameni destoinici.

 

„Ingredientele noastre - credinta, profesionalism, pasiune si aplecare spre detaliu - sunt de nepretuit si se adauga inca de la inceputuri, in reteta de la Salsi”, transmit reprezentantii companiei.

 

„Salamul cu Dichis” este un omagiu adus fondatorului fabricii din Sinaia, Filippo Dozzi, reteta utilizata pastrand pe langa condimentatia simpla, romaneasca, si o nota subtila mediteraneeana. Salamul este clipsat si apoi legat manual astfel incat, la final, felia sa pastreze forma trifoiului cu patru foi.

 

„Picanteria cu Dichis” este singurul salam curbat de pe piata noastra si aduce in prim-plan o nota aromata, picanta cu masura si care pisca limba exact la momentul potrivit.

 

„Specialitatea cu Dichis” isi propune sa scoata la lumina ceea ce bunici nostri numeau pe vremuri mizilic - rasfatul culinar ce deschidea discret oricare masa cu pretentii si care era punctat, la final, cu traditionala tuiculita! Carnurile de vita si de oaie perfect asezonate cu condimente aromate, tocate grosier si umplute in membrane naturale räsucite manual, se matureaza in tihna, find pregatite la final pentru a fi descoperite alaturi de prieteni. „Specialitatea cu Dichis” este incercarea celor de la Salsi de a redescoperi, pentru cunoscatori, simplitatea aromei satinate a carnii de oaie innobilata cu o atingere de mucegai.Poti fi interesat si de