Aaylex a incheiat un acord de finantare de 25 milioane de euro

Aaylex a incheiat un acord de finantare de 25 milioane de euro


Grupul Aaylex, cu o cifra de afaceri de peste 127 milioane de euro, realizata in cursul anului 2017, anunta incheierea unui acord de finantare de 25 de milioane de euro, printr-o emisiune de obligatiuni corporative.

Finantarea provine din fonduri de investitii, sub managementul partenerului financiar CVI Dom Makerski din Polonia si se alatura surselor care au rolul de a furniza flexibilitatea si resursele necesare implementarii planului de investitii si dezvoltare a Grupului, pentru urmatorii doi ani, se arata intr-un comunicat al Aaylex Group.

 

“Aceasta tranzactie marcheaza un pas decisiv in istoria grupului AAylex, permitandu-ne sa intram intr-o noua etapa de crestere, care va face posibila realizarea viziunii strategice de a ne pozitiona ca un producator integrat vertical, lider regional, nu doar national, pe piata produselor de carne de pui”, spun reprezentantii AAylex.

 

Romania reprezinta principala piata de desfacere pentru grupul controlat de antreprenorul Bogdan Stanca, aproximativ 72% din productie fiind vanduta in tara. Cu toate acestea, compania se numara printre cei mai mari exportatori de carne de pui din tara, produsele fiind livrate catre mai multe state atat din UE, cat si extracomunitare.Poti fi interesat si de