Aaylex Prod a absorbit compania Aaylex Fresh

Aaylex Prod a absorbit compania Aaylex Fresh


Compania Aaylex Prod, parte a grupului de firme AAylex detinut majoritar de antreprenorul Bogdan Stanca, unul dintre cei mai mari jucatori din industria carnii de pasare, a absorbit compania AAylex Fresh din cadrul aceluiasi grup.

Fuziunea are loc incepand cu 31 iulie 2018, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial. AAylex Prod detine brandul de carne de pasare Coco Rico. Grupul Aaylex a inregistrat in 2017 o cifra de afaceri de 127 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

 

„Fuziunea prin absorbtie va avea loc prin dizolvarea fara lichidare a AAylex Fresh si transmiterea universala a patrimo­niului acesteia catre compania AAylex Prod, urmata de radierea AAylex Fresh din Registrul Comertului“, se arata in datele publicate in Monitorului Oficial.

 

In luna mai, Aaylex a incheiat un acord de finantare de 25 de milioane de euro, printr-o emisiune de obligatiuni corporative. Finantarea provine din fonduri de investitii, sub managementul partenerului financiar CVI Dom Maklerski din Polonia si se alatura surselor care au rolul de a furniza flexibilitatea si resursele necesare implementarii planului de investitii si dezvoltare a Grupului, pentru urmatorii doi ani.Poti fi interesat si de