AGRICOLA participa la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”

AGRICOLA participa la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”


Grupul de firme AGRICOLA Bacau a confirmat participarea la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”, cea mai importanta intalnire a specialistilor din industria carnii cu partenerii din retail. Evenimentul va avea loc in perioada 25 – 27 aprilie 2018, la Hotel Lux Divina din Brasov.

„Brandul AGRICOLA este onorat, ca de obicei, sa participe la acest eveniment si sa reprezinte «INDUSTRIA CARNII LA RAFT» – cum inspirat se numeste editia din acest an a Conferintei INDUSTRIA CARNII.RO. Vom fi prezenti cu toate categoriile noastre de produse. La carne de pui, vom expune produsele noastre diferentiatoare, in care locul de onoare il va ocupa, ca de obicei, Puiul Fericit, provenit de la gaini cu crestere lenta, crescut minim 56 de zile si hranit 100% vegetal, din care 70% porumb. Puiul Fericit a devenit deja un brand in sine si a creat o piata de nisa in Romania, este premiat la Bruxelles pentru gust cu 2 stele de aur si ales de consumatorii romani drept produsului anului in 2017, la categoria produse din carne”, a declarat Cristian Calin, Corporate PR Manager AGRICOLA.

 

La categoria mezeluri, AGRICOLA va prezenta cele mai valoroase produse ale sale, respectiv Salamul de Sibiu – lider detasat in segment pe piata din Romania, Salamul Levant, Salamul Ambasador, Salamul Mozaic, Babicul si alte sortimente care contribuie semnificativ in consolidarea pozitiei AGRICIOLA ca lider de piata in categoria salamuri crud-uscate.

 

In ceea ce priveste produsele ready to eat, la standul AGRICOLA se vor regasi Nuggets si Strips de pui fara E-uri si produse pentru gratar, precum frigarui, carnaciori si mici din carne de pui.

 

De la stand nu vor lipsi cele doua sortimente de oua functionale lansate cu succes in toamna anului trecut – Oua Ochioase si Oua Inimoase – imbogatite pe cale naturala cu Luteina, respectiv Omega 3 si Antioxidanti prin adaugarea in hrana pasarilor a lucernei si a semintelor de in si de struguri.

 

La Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT” vor lua parte peste 200 de participanti din industria carnii si retail, peste 20 de speakeri, lideri de opinie si specialisti consacrati. De asemenea, peste 20 de producatori din industria carnii isi vor expune produsele.Poti fi interesat si de