AGRICOLA lanseaza Cocosel de Padure: primul coquelet proaspat romanesc

AGRICOLA lanseaza Cocosel de Padure: primul coquelet proaspat romanesc


AGRICOLA, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de pasare din Romania, anunta lansarea pe piata locala, incepand cu luna septembrie, a sortimentului Cocosel de Padure, primul pui tip coquelet proaspat romanesc, creat special pentru consumatorii avizati care doresc sa savureze alaturi de gustul deosebit, prospetimea acestui pui special.

Experienta de lider in piata puiului cu crestere lenta din Romania (aproximativ 80% din acest segment) determina AGRICOLA sa vina in intampinarea consumatorilor cu acest nou sortiment, Cocosel de Padure, un pui cu crestere lenta, ingrijit cu atentie in adaposturi special amenajate, hranit cu cereale, intre care 70% porumb, si crescut timp 30 de zile. Dezvoltarea echilibrata a acestui pui, cat si alimentatia sa contribuie la crearea unui produs de tip coquelet.

 

„LA AGRICOLA am vrut intotdeauna sa oferim consumatorului roman produse care sa corespunda nevoilor si aspiratiilor acestora. Cocoselul de Padure este raspunsul nostru catre nevoia consumatorilor avizati care isi doresc un pic de rasfat, calitate, gust si prospetime romanesti. Crestem acest pui la Brad, fermele noastre din inima padurii, in amplasamente cu dimensiuni adecvate pentru crestere la densitati mici”, a declarat Grigore Horoi, Presedintele Grupului AGRICOLA.

 

AGRICOLA isi propune sa dezvolte aceasta nisa de piata, proiectand o productie de 600.000 capete pe an, respectiv vanzari in primul an de 350 de tone.

 

„Suntem o companie care are responsabilitatea de a duce mai departe o traditie de peste 60 de ani, materializata in expertiza, respect si recunoastere. Suntem constienti de importanta companiei noastre in peisajul economic al zonei in care ne desfasuram activitatea, dar si al economiei nationale si, de aceea, ne preocupam sa punem in acord traditia cu modernul, sa inovam, sa diversificam si sa anticipam nevoile consumatorilor nostri”, a precizat Grigore Horoi.

 

Cocoselul de Padure se distinge usor la raft: are in jur de 550 grame, o culoare galbuie, similara puiului cu crestere lenta si o eticheta inspirata. Pretul la raft este putin peste 31 lei. Este listat momentan in METRO (refrigerat si congelat), iar in Cora, Auchan, Carrefour si Kaufland este listat doar in stare refrigerata.Poti fi interesat si de