AGRICOLA celebreaza Centenarul cu trei produse in editie limitata

AGRICOLA celebreaza Centenarul cu trei produse in editie limitata


Compania SALBAC, parte a Grupului AGRICOLA, ofera cu ocazia Centenarului o editie limitata a trei dintre cele mai apreciate produse crud-uscate din portofoliul sau: Salamul de Sibiu AGRICOLA, liderul incontestabil al pietei salamurilor crud-uscate din Romania, pe care consumatorii il vor putea gasi in aceasta perioada si in editie de colectie, cu vinars si vin rosu, Salamul Exclusiv, o specialitate cu arome mediteraneene naturale imbracata intr-un strat de mucegai nobil si Carnaciorii Salbac, un produs crud-uscat afumat in lemn de esenta tare, intr-o forma inedita.

Toate cele trei produse sunt ambalate intr-o cutie cartonata premium, de culoare neagra, cu gravaj de culoare bronz si pot fi gasite in toate conturile internationale, printre care Selgros, Cora, Auchan si Kaufland.

 

„Ne dorim ca prin aceste sortimente prezentate in editie speciala sa ne aratam respectul profund pentru valorile romanesti, sa aducem in discutie mostenirea istorica a companiei noastre si sa punem pe mesele festive ale consumatorilor nostri trei specialitati de o calitate superioara, deosebite prin gust, ingrediente alese si maiestrie de preparare”, a declarat Grigore Horoi, presedintele Grupului AGRICOLA.

 

In primele noua luni ale acestui an, cifra de afaceri a companiei SALBAC a crescut cu 8%, ajungand la 98,728 mil. lei, vanzarile la categoria salamuri crud-uscate inregistrand si ele o crestere de 9% in valoare, respective 7,32% in volum.

 

Salamul de Sibiu AGRICOLA inglobeaza in sine traditia neatinsa de vremuri, maiestria echipei de specialisti, recunoasterea consumatorilor prin cota de piata de peste 50% pe care si-o consolideaza an de an, dar si validarea excelentei prin premiile internationale – 2 stele de aur - obtinute in ultimii ani din partea Institutului de Calitate a Gustului iTQi de la Bruxelles, medaliile primite pentru calitate de Monde Selection si statutul de furnizor al Casei Regale a Romaniei.Poti fi interesat si de