AGRICOLA a vandut Salam de Sibiu de 35 milioane lei in primele 6 luni din 2018

AGRICOLA a vandut Salam de Sibiu de 35 milioane lei in primele 6 luni din 2018


Grupul de firme Agricola, una dintre cele mai mari companii din industria carnii din Romania, se lauda cu o productie lunara de 100-150 tone de Salam Sibiu AGRICOLA.

In prima jumatate a anului, vanzarile de Salam de Sibiu s-au ridicat la 35 milioane lei (aproximativ 7,5 milioane de euro), a declarat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Angelica Smil, directorul general SALBAC, companie a grupului AGRICOLA.

 

Performanta atinsa de Salamul de Sibiu, care a obtinut in ultimul an doua distinctii internationale, se afla in stransa legatura cu calitatea. „Este vorba, in primul rand, de mentinerea la cote maxime a calitatii produsului, incepand cu receptia riguroasa a materiei prime, trecand prin monitorizarea atenta a fluxului de productie si terminand cu livrarea la termenul optim de maturare a produsului. In al doilea rand, vorbim despre o politica comerciala coerenta si echilibrata: Salamul de Sibiu AGRICOLA va fi livrat intotdeauana la un raport calitate/pret corect, catre toti clientii si consumatorii nostri”, a declarat Angelica Smil.

 

In functie de sezonalitate, SALBAC produce intre 100 si 150 tone de Salam Sibiu AGRICOLA in fiecare luna. „Asta in contextul in care acest pretios sortiment are nevoie de cel putin 70 zile pentru o maturare optima”, mai spune Angelica Smil.Poti fi interesat si de